ENSIDIG SNAK OM BIKINI-KROPPEN

AMBASSADØR FOR BLOSSOM PROJECT

Ida skaber gennem sit arbejde med bloggen #THEHAPPYLIFEREVOLUTION et univers og en platform, der handler om at have det godt – indeni. Et sted, der fokuserer mindre på det materialistiske og mere på det menneskelige. Bloggen adskiller sig fra det øvrige danske blog-univers ved at være nærværende, nysgerrig og opsøgende – på såvel Idas, som andres vegne – omkring emner som personlig udvikling, identitet, velvære og lykke. Det fører blandt andet til mange indlæg med medmenneskelighed og frivilligt arbejde som omdrejningspunkt.

Sådan lyder beskrivelsen af mig, om ikke så længe, på www.blossom-project.org. Jeg er nemlig blevet dansk ambassadør for non-profit projektet Blossom Project – min første officielle titel, i forbindelse med den kære blog, som du netop nu sidder og læser. Jeg er stolt over, at mit første konkrete blog-samarbejde, udformer sig omkring et frivilligt projekt, for på mange måder indrammer det essensen af, hvad jeg – blandt andet – gerne vil med bloggen; opfordre til, at vi har mindre fokus på os selv og mere fokus på andre (Læs mere om det i indlægget ‘Fokuser på andre end dig selv‘).

img_0114
Udover mig, er Stine Brink (@stinebrink) også blevet ambassadør. Har mødt hende for første gang i dag – sikken en dejlig, inspirerende kvinde!  Hun er en  spændende profil indenfor yoga og sundhed; ‘Nomadic Devoted yoga student ~ Dedicated yoga teacher ~ Curious holistic nutritionist ~ Intuitive Thai Yoga Masseuse based in Copenhagen‘. Du kan læse mere om Stine her!

BLOSSOM PROJECT

Blossom Project er startet af Tine Christensen, der er dansk, men som har boet i San Fransisco. Her blev hun rørt over de mange hjemløse, der er i byen, og startede august 2016 Blossom Project, med fokus på gadens kvinder og deres udfordringer:

I was struck with compassion as I realized the added difficulties that homeless women face attempting to maintain personal dignity and good sanitary habits, especially during monthly feminine periods.
Tine Christensen, Founder Blossom Project

Nu er Blossom Project kommet til Danmark, og vi befinder os i den spæde opstart. Derfor har du nok ikke hørt om projektet. Men det har du nu. Og det er et led i min mission, som ambassadør for projektet. At du, såvel som jeg gjorde, skal få øjnene op for, hvilken skygge-verden disse kvinder lever i – også i Danmark. Tænk over det… Hvor tit ser du kvinder på gaden? Eller hører om hjemløse kvinder i medierne? Men de er der. Og mange af dem, er faktisk ganske unge.

HVIS DU VAR HJEMLØS OG HAVDE MENSTRUATION?

En del af projektet går ud på, at indsamle til – og uddele tasker med toiletsager, til de hjemløse kvinder. For selvom en kvinde er hjemløs, så har hun stadig menstruation. Og hun vil stadig gerne tage sig så godt ud som muligt, under de forhold hun lever under. Tror godt man kan vove den påstand, at det vidst bare er en kvindes basale behov, at føle sig godt tilpas i sig selv.

Blossom’s mission is to improve the lives of homeless women and women of human sex trafficking by empowering them to reclaim their lives, and give them a voice, dignity and hope.

Care ~ By providing them with basic feminine hygiene products.

Dignity ~  By creating dignity, through seeing another woman not as a pathology or a social condition, but as a human, with a life whose value is equal to your own. 

Hope ~ By giving homeless women and women in sex trafficking the opportunity to heal, learn and grow, building the foundation for a brighter future, and blossoming into who they are truly meant to be.

Voice ~ By seeing the women, telling their story, and raising awareness about their circumstances.

We can’t always change the world, but Blossom believes in making a difference through compassion and respect. We also believe that everyone deserves a good life and that small action can make a big difference.
www.blossom-project.org

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. Det behøver ikke handle om at redde hele verden, når man laver frivilligt arbejde. Det du kan gøre, hvor småt det end måtte være, er bedre end ingenting <3 Har du lyst til at donere til projektet – om det er penge eller menstruationsbind – så tag endelig fat i mig. Der er også rig mulighed for at blive en større del af projektet.

I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something. And I will not let what I cannot do interfere with what I can do.”
Edward Everett Hale

Du kan følge Blossom Project på facebook og instagram (klik).

Dejlig dag til Jer alle!

Ida
#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

Følg også med på
facebook.com/thehappyliferevolution
instagram.com/ida_moldrup

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENSIDIG SNAK OM BIKINI-KROPPEN