HELLA JOOF FOR PRESIDENT!

BE A GIRLBOSS: PAS PÅ DIG SELV…

I dag har jeg haft en hel dag uden planer. Det sker meget sjældent – og når det endelig sker, er jeg vildt dårlig til at acceptere, at det er ok, ikke at lave noget særligt. At det er ok, at være ineffektiv, hvis det er det der skal til, eller bare lave noget helt for mig selv. Som Sofie Mealeady, min Bikram yoga instruktør, er ved at lære mig: “Den største udfordring er at beslutte sig for, at bruge 90 minutter på sig selv”. Hun har fat i noget.

Efterhånden tror jeg dog, at begrebet ‘slow living’ er begyndt at vinde ind på mig. Jeg begynder at nyde en hel dag uden planer og finder efterhånden min måde, at slappe helt af på.

PAS PÅ DIG SELV

Jeg har de sidste mange år arbejdet hårdt. Jeg elsker at arbejde hårdt. Elsker at have gang i en masse ting. Men jeg anerkender også, at jeg ikke er nogen superhelt. MEN… Jeg tror på, at man BLIVER en superhelt, når man tager sig tid til at passe på sig selv, ind i mellem. Det er simpelthen en del af superhelte-livet. At give kroppen ro, næring og kærlighed, så den bliver stærk og robust, og klar til at møde livet.

BIKRAM YOGA
Yoga har for mig altid været en smule flyvsk. Blev måske nok lidt skræmt dengang jeg gik ind til min første yogatime i FitnessWorld, og instruktøren var en barfodet mande-hippie, med langt hår og en meget blød stemme. Han fangede mig ikke. Men efterfølgende har jeg fra tid til anden prøvet yoga af, for jeg kan rigtig godt lidt den time-out, det giver. Det er jo en time, der som ingen andre opfordrer dig til, at lukke ned for tankerne og bare være.

Efter The Wolfpack Gym åbnede på Østerbro, er jeg så begyndt på Bikram Yoga. Første time var en kamp. Jeg svedte, jeg blev svimmel og jeg kunne ikke lave halvdelen af øvelserne. Men jeg blev varmet igennem og jeg kunne fornemme, hvor fantastisk det var for andre. Så jeg blev ved. Og søreme så… Nu går jeg, for første gang, jævnligt til yoga og jeg nyder de små successer og den omsorg, det er for min krop.

#HAPPYMOMENT
I morges sov jeg uden vækkeur og tog afsted til en formiddagstime. Bagefter gik jeg hjem i det kolde, men klare, vintervejr, med solen i ansigtet. Hjemme ventede en god blandet salat, med en skive ristet rugbrød og to spejlæg. Dét er slow living, når det er bedst. Elsker det!

THE WOLFPACK GYM

@THEWOLFPACKGYM.DK

 

Salat

 

ANSIGTBEHANDLING

Jeg har aldrig været den bedste til at passe på min hud. Heldigvis har den heller aldrig været fyldt med problemer. Men den kunne også være flottere.

Til min fødselsdag i november fik jeg et gavekort på 100 minutters treatment i Well-come Spa i Hellerup, af min kæreste. Det var 100 minutter i himlen! Efterfølgende fik jeg, med en hud der var blevet bearbejdet godt (man skal ikke planlægge at skulle noget lige bagefter…), en sund juice og en håndfuld nødder. Har man lyst, så har man også fri adgang til deres spa. Kan virkelig anbefales, den er så lækker!

Jeg lovede egentlig mig selv at sige til behandleren, at jeg gerne ville ligge i de 100 minutter uden at snakke – havde haft de vildeste uger på arbejde, med photoshoots til Kari Traa/iFORM advertorials, arbejdede på koordinering af photoshoot med Medina og 1000 andre ting. Men som jeg lå der, så gik snakken alligevel (Who was i kidding…?! ;D). Det er jo hyggeligt! Og bagefter tænkte jeg, at det jo egentlig lige præcis var det jeg havde brug for: Ligge vandret og tænke på noget helt andet end arbejde.

Min hud har siden behandlingen været pænere end nogensinde. Bliver nødt til at tage tilbage snart! Her kan du se, hvilke behandlinger de har at byde på. Jeg fik behandlingen Amazing Face – Deluxe.

JEG ØNSKER MIG
Flere ansigtsbehandlinger og produkter fra Amazing Space! Købte efter ansigtbehandlingen en lækker creme, der dufter af wellness. Jeg bruger den hver morgen og aften. Duften af velvære fylder min krop med ro og en følelse af, at jeg passer rigtig godt på mig selv <3

skaermbillede-2016-12-03-kl-19-08-08

Så kære piger – giv den gas – BE A GIRLBOSS – men husk også at passe på Jer selv!

 

 

THE WOLFPACK GYM

@THEWOLFPACKGYM.DK

De kærligste hilsner

Ida
#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

Indlægget er ikke sponsoreret.

Følg med på
Facebook: facebook.com/THEHAPPYLIFEREVOLUTION
Instagram: @Ida_Moldrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLA JOOF FOR PRESIDENT!