DET PERFEKTE FRIERI - OG EN LILLE BABY!

DE BEDSTE MORGENRITUALER #2

En god morgen sætter agendaen for resten af dagen. HVIS man altså overhovedet kan komme ud af sengen… 😀 Kan man det, så synes jeg bare det er om at finde sig nogle små glæder, der kan gøre morgenerne rolige og glade, frem for hektiske og stressede. På den måde startes dagen med stort overskud, som giver bedre mulighed for at være glad og præstere, gennem resten af dagen.

Jeg arbejder kontinuerligt på at skabe gode morgener i mit liv. Men der er ikke èn opskrift, for jeg tror ikke på, at man kan diktere hvad man har lyst til den enkelte morgen. Det afhænger af humør, energi, lyst og tid.

morgenritual-2

Med denne lille blog-serie over morgenritualer – ‘DE BEDSTE MORGENRITUALER’ – kan du finde inspiration til at udvikle dine egne ritualer eller direkte adoptere mine ritualer.

Det første morgenritual kan du læse om i indlægget ‘DE BEDSTE MORGENRITUALER #1

I dag får du #2! 🙂

AT VANDRE UDEN AGENDA

Ordet ’wandering’ er smukt, men sjældent brugt i praksis. Det kan beskrives sådan her: ’To move without a definite destination or purpose’. Gør du nogensinde det? Går rundt uden en agenda? Jeg gør det sjældent! Går jeg, er det stort set altid med et eller andet formål; at komme fra a til b, gøre noget godt for kroppen, for at ses med en veninde eller noget helt fjerde.

Men der om morgenen. Der er der ingen mennesker på gaderne. Der er ro. Ofte er vejret også ret smukt om morgenen og der er rig mulighed for at nyde de forskellige smukke ting, der er ved vores fire årstider.

Måske man skulle stå op, bare for at gøre det, og se hvad morgenen har at byde på?

Det gjorde jeg i dag, og jeg har gjort det før. Hver gang med succes. Ingen krav til turens længde, kalorieforbrænding, puls eller destination. Ren og skær ro til enten at gå og nyde en inspirerende podcast, noget god morgenmusik eller bare helt uden lyd. Nyde den friske luft, den smukke morgen og det, at du er kommet godt fra start, dèn dag.

Jeg elsker det! Har du nogen særlige morgenritualer?

 

Hav en dejlig søndag derude <3

 

Ida

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

Følg også med på

facebook.com/thehappyliferevolution

instagram.com/Ida_moldrup

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE FRIERI - OG EN LILLE BABY!