OMSORG, VÆRDIGHED OG HÅB

DE BEDSTE MORGENRITUALER #4

Af de morgenritualer, jeg har skrevet om her på bloggen, praktiserer jeg selv de tre første; men dette ritual – nr. 4 – har jeg stadig til gode at få ordentligt inkorporeret.

Ritualet handler egentlig mere om hvad du ikke skal gøre. Du har sikkert hørt det 1000 gange før. Men det kan være at du, ligesom jeg, stadig har til gode rent faktisk at gøre noget ved det…

mpho-mojapelo-109897

Ritualet går ud på ikke at tjekke din mobil som det første du gør, når du står op, og som det sidste, inden du går i seng. Og tilmed, at få mobilen UD af soveværelset. 

Skærmlyset er noget rod for din nattesøvn, og derudover, så bør lige præcis den tid i sengen være hellig tid, der handler om dig og ikke alle mulige andre. Hjernen stimuleres og sætter gang i en masse nye tanker, som du faktisk ikke skal bruge tid på lige der. Ikke i den ‘hellige’ tid. Brug i stedet den overskydne tid til at tænke, drømme eller måske få skrevet de ting ned, du skal i morgen. Nogen bruger tiden til meditation eller visualisering. Eller hvad med bare at ligge sig til at sove med det samme?
Hvis du har en kæreste, så brug tiden på at snakke sammen, kigge ham i øjnene – eller hvad man nu kan finde på…. Der er intet sørgeligere end et par, der hver aften ligger og scroller og scroller i sengen, inden sengetid.  Vi er til tider selv skyldige i nøjagtig den disciplin – men det skal simpelthen slutte! 

Om morgenen kan al den scrolling være skyld i, at du bliver forsinket, eller at du starter dagen ud med alt for meget unødvendig ‘støj’ oppe på øverste etage. Lad morgenen være din og brug den til at komme godt i gang, med en god dag! Find dine egne morgenritualer (eller bliv inspireret af dem jeg har skrevet om), der gør, at du hver dag starter dagen med overskud og ro. Måske din kedelige og hurtige morgenmad ville have godt af bare 5 minutters ekstra kærlighed? Eller måske du kan finde 10 minutter til at åbne en bog. Eller lave yoga. Eller måske nå en hurtig træning… (Anbefaling: Nordic Hiit)? Tro mig. Det er tid til at stoppe den uendelige scrolling og i stedet gøre noget godt for dig selv 🙂

Jeg vil tage action denne uge, og komme ud og få købt et godt gammeldaws vækkeur! Nogen anbefalinger? 🙂 

Læs tidligere posts om morgenritualer her:

RITUAL #1: CITRONSAFT

RITUAL #2: MORGENVANDRING

RITUAL #3: SUPERSMOOTHIES

Husk desuden, at jeg er i gang med at stable en lille revolution på benene. Har du nogen gode morgenritualer, som kan inspirere andre til en god morgen, så post et billede af det og brug #HAPPYLIFETRIBE. Jeg følger med på hashtagget og blvier simpelthen så glade, når nye ansigter joiner fællesskabet!

 

Ida

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

Følg også med på

facebook.com/thehappyliferevolution

instagram.com/ida_moldrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMSORG, VÆRDIGHED OG HÅB