DE BEDSTE MORGENRITUALER #1

DET PERFEKTE FRIERI – OG EN LILLE BABY!

Selve øjeblikket, er mit og Brians. Det vil det være for altid. Ingen andres.

Vi var nemlig bare os to. Og vi var lige vågnet. Søvnen sad i øjnene, håret var uldet og dèr sad han pludselig; på knæ i boxershorts, ved siden af sengen, med den fineste ring i hånden. Det var så privat, intimt og nærværende – og jeg kunne ikke ønske mig, at det havde foregået på nogen som helst anden måde!

img_8171

Store pompøse frierier, som man ser på Youtube og i romantiske film – det er der absolut også noget smukt over. Såfremt manden er den rigtige, så vil det altid være det smukkeste øjeblik. Uanset hvordan det foregår. Men når jeg kigger tilbage på dèt øjeblik, så var det her den helt rigtige måde, manden i mit liv, spurgte om jeg ville være hans. Den rigtige måde – for mig. Der var ingen der kiggede og der var intet der forstyrrede. Lige dér, fik tiden lov til at stå stille, og følelsen af lykke og kærlighed fik ro og plads til at vise sig i dets mest naturlige og oprigtige form. Det var så smukt.

En anden fordel var, at vi havde hele dagen til at nyde, hvad der netop var sket. Brian havde sørget for jeg havde fri fra arbejde… GODT træk. Så med forårssol i ansigtet og verdens smukkeste ring på fingeren, begav vi os ud i København og nød dagen lige præcis sådan, som vi havde lyst til. Midt på dagen havde vi også tid på Rigshospitalet, til 20-ugers scanning af den lille baby, jeg har liggende i maven. Vores lille kærlighedsbarn… Han havde det dejligt. Ekstra boost på lykke kontoen, lige dér! (Prøv lige at se den lille fod, længere nede…….. Sødeste lille 3cm lange fod, jeg længe har set :D)

Kærlighed er så fantastisk – simpelthen. Jeg under det, for alle mennesker. At man finder det i lige præcis den form, som passer en allerbedst – på et eller andet tidspunkt.

For mig blev frieriet et af de vildeste #HAPPYMOMENTS jeg har oplevet! Af hjertet tak, Brian <3 For dig, den kærlighed du giver mig, det liv vi lever, den smukke pige du har bragt ind i mit liv og den søn, som ligger i min mave. Havde ikke regnet med alt dette skulle komme her og nu – men hvor jeg lykkelig for, at det hele er lige præcis som det er. Elsker dig!

img_8110

img_8117

img_8121

img_8129

img_8133

skaermbillede-2017-03-27-kl-08-54-38

Sidder du og læser med, og har du lyst til at dele et af dine lykkeligste øjeblikke – om det er et frieri eller noget helt andet – så brug endelig tid på, at skrive om det i kommentarfeltet… At mindes dage, som den jeg har opridset ovenfor, gør noget rigtig godt for mig. Man bliver taknemmelig og glad, helt indeni. Og andre bliver glade over, at læse netop din historie. Der er så mange triste historier og nyheder derude – lad os endelig høre nogle af alle de gode historier, der gemmer sig derude!

 

Ida

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

Følg også med på

Facebook.com/thehappyliferevolution

Instagram.com/Ida_Moldrup

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE MORGENRITUALER #1