EN YOUTUBE KANAL, DER VIL HJÆLPE UNGE PIGER

DIT NYE VELVÆRE-BOOST?

Jeg har altid trænet og jeg går meget op i det – men samtidig er jeg en ‘go-with-the-flow’ type. I perioder finder du mig i fitness-centeret 4-5 gange om ugen, mens jeg andre uger slet ikke træner. Træning er et vigtigt element i mit liv, men jeg har stor respekt for, at livet er dynamisk og konstant i forandring, og derfor er det også ok, at min træning ikke er den samme måned efter måned og år efter år. Det hænger simpelthen ikke sådan sammen i mit hoved. Der skal være en vis fleksibilitet og træning skal være en dejlig ting, som man har lyst til. Ikke noget, der bare skal overstås.

Senest har jeg haft brug for en mere nærværende og rolig form for træning, for arbejdsdagene har været lange og dagene mørke. Har derfor haft brug for et velvære-boost! Udover at fylde mit toiletskab med nye lækre øko-produkter fra bl.a. Rudolph Care og Aveda, er jeg derfor gået i gang med et nyt lille træningprojekt.

 

ER YOGA NOGET FOR MIG? 

Jeg har tidligere prøvet kræfter med lidt yoga. Det er dog aldrig blevet til noget, som jeg sådan rigtig har følt mig dedikeret til. Det var lige indtil jeg prøvede Bikram Yoga hos The Wolfpack Gym, som jeg hurtigt blev stor fan af. Udover at være 1 1/2 times effektiv træning og behandling af kroppen, så er det også 90 minutter, hvor du får lov at have fuld fokus på… ingenting. Man skal være rigtig god for at kunne det; Altså bruge 90 minutter på ingenting. Der er jeg slet ikke endnu! Men jeg har oplevet det i kortere tidsrum – som små luksuriøse tidslommer, fyldt med glæde, ro, kærlighed og velvære – og det er en følelse, som man bliver afhængig af. Hvis man ellers kan give sig selv hen til den.

Udover at jeg træner i The Wolfpack Gym, så er jeg også stor fortaler for websites, der byder på forskellige former for hjemmetræning. Favoritten er Nordichiit.com, men senest er der blevet tilføjet en ny god ven; Yogastream.dk.

Nu er jeg så kommet i gang. Yoga-måtten rulles ud på stuegulvet, lyset dæmpes og jeg tænder nogle stearinlys omkring mig. Der er vand i et glas ved siden af måtten og anlægget spiller den mest fantastiske, beroligende musik fra listen ‘Yin Yoga Academy’ på Spotify. 

 

skaermbillede-2017-02-12-kl-21-38-42
YOGASTREAM.DK

Der findes mange yoga-sites online, og jeg har ærlig talt ikke brugt lang tid på at surfe rundt efter reviews og anbefalinger. Faldt tilfældigt over Yogastream.dk og jeg er meget tilfreds med den kanal ind til videre. Det koster 99kr. om måneden, og de første 14 dage, kan du teste det gratis – uden binding. Der er over 300 yogavideoer og alle instruktørerne snakker dansk. Det er super godt, hvis man ligesom mig ikke er helt vildt garvet til yoga. Så er det vigtigt, at man kan forstå hvad instruktøren siger omkring teknikken. Også hvis du har dyrket en masse yoga, kan du finde noget for dig. Der er nemlig videoer med både forskellig stil, varighed, niveau og fokus. Stilarterne er hatha, vinyasa, yin og gravid- og efterfødselsyoga.

Jeg er fortsat ny på YogaStream, men er allerede blevet glad for funktionen ‘YogaLog’. Her kan du med et enkelt klik, tilføje dine udførte yoga-sessioner i en log, så du altid kan gå tilbage og se, hvor meget og hvor ofte du har dyrket yoga, og hvilke videoer du har været igennem. Der er også muligt at markere de videoer, som man rigtig godt kan lide, så man nemt kan finde dem igen, på et senere tidspunkt.

 

skaermbillede-2017-02-12-kl-21-45-59

 

ØGET LYST TIL EN SUND OG MÅLRETTET LIVSSTIL

Yoga føles som balsam for sjælen – og alle kan lære det. Tager man det seriøst, fokuserer på sin vejrtrækning og lader sig give hen, så er det virkelig et helle uden lige. Udover det, så er det for mig personligt, et middel til at finde motivation til, at fokusere på mine mål, frem for at sætte mig og dovne foran fjerneren. Det giver mig lyst til at fylde kroppen med ren og naturlig mad, frem for junk. Og det giver mig en ro, som vi sjældent finder naturligt i vores hverdag. En ro, som sender mig ud i livet med flere store drømme og på en masse nye kreative veje. 

Har du lyst til at prøve kræfter med yogaen, så kan du se mere på

www.thewolfpackgym.dk

og

www.yogastream.dk

Med total ro og nystrakte lemmer, vil jeg ønske dig en god uge 😀 Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du har nogen gode erfaringer eller oplevelser med yoga.

Indlægget er ikke sponsoreret. 

 

De bedste hilsner

Ida

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

Følg også med på

Facebook.com/thehappyliferevolution

Instagram.com/ida_moldrup

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN YOUTUBE KANAL, DER VIL HJÆLPE UNGE PIGER