THE POWER OF HABIT

#GIRLBOSS RADIO

Et lille hurtigt søndags-tip fra mig, til de af Jer, der har en spirende karriere-kvinde i maven 🙂

Sophia Amoruso, stifteren af Nastygal.com og forfatteren til bogen #GIRLBOSS, lægger èn gang om ugen en ny podcast op, hvor hun interviewer seje ‘girlbosses’; kvinder med ben i næsen, funklende karrierer og inspirerende erfaringer. De snakker om, hvordan de er nået dertil, hvor de er, og hvilke ufordringer, de har mødt undervejs.  Du får deres bedste tips og rigtig god indsigt i, hvad det vil sige at være karrierekvinde – i mange forskellige variationer, alt efter hvilken kvinde, der interviewes.

Skærmbillede 2016-08-07 kl. 20.44.10

Eksempler på gæster er L’Oreals ‘VP of Innovation and Entrepreneurship’, tidligere CEO for Lululemon og skuespiller som Courtney Love og Charlize Theron.

Jeg bruger podcasten når jeg kører bil eller tog, når jeg gør rent eller laver mad. Hver podcast varer mellem 20-60 minutter.

Tonen er dejligt uformel, og mange af afsnittende starter med, at Sophia Amoruso har sin veninde ‘Liz’ på besøg. Med hende i studiet sker der lidt af hvert. De er meget nede på jorden og snakker, som man ville snakke med sine veninder: Afslappet, naturligt, med humor og masser af røverhistorier! For nogle vil intro’erne måske virke lidt useriøse, men så kan man jo enten bare hoppe dem over, eller bare huske på, at det hele ikke hele tiden behøver være så alvorligt… Heller ikke selvom man, som Sophia Amoruso, er en ambitiøs karriere-kvinde, der har opnået lidt af hvert… Dén attitude, er jeg ret vild med 🙂

Podcasten kan findes i iTunes og du kan læse mere om hele #GIRLBOSS universet på girlboss.com

God fornøjelse og god søndag <3

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE POWER OF HABIT