TRÆN SOM EN POWERPUFF PIGE

#HAPPYMOMENT Skater Girl edition

#HAPPYMOMENT er min betegnelse for de små ting i hverdagen, der forsøder livet. Øjeblikke, hvor lykkefølelsen bruser og hverdagens stress og jag for en stund stilles på pause. Tidspunkter, hvor du ikke kan lade være med hele tiden at sige ‘Hvor er det dejligt det her’.

Jeg håber, at dette og fremtidige #HAPPYMOMENT indlæg, vil inspirere dig til at gøre hverdagen til et større eventyr, hvor du lever livet på dine præmisser – ikke andres – oplever det, føler det og elsker det. Vi drukner tit i hverdagens gøremål og glemmer ind i mellem, at det nogen gange er vigtigere at gøre noget godt for os selv, end at leve op til de krav og forventninger, vi tror, alle har til os.

Skærmbillede 2016-05-26 kl. 21.43.54

Dette første #HAPPYMOMENT foregår i Amager Strandpark. Man kan enten køre derud, cykle eller tage metroen lige til døren (Øresund st.). Der er helt fantastisk ved Amager Strandpark, men bor du et andet sted i landet, så fortvivl ej. Jeg giver dig her opskriften og så kan du nok selv identificere et sted nær dig, der kan bruges på samme måde 🙂

OPSKRIFT

Uundværlige ingredienser:
En du elsker
En lun sommeraften
Natur

Øvrige ingredienser:
God take-away
En græsplæne
En asfalteret sti
Rulleskøjter (Jeg opfordrer på det kraftigste til, at man kaster sig ud i ‘rulleriet’, men er det slet ikke din kop te, så kan du udskifte rulleskøjterne med gode sneaks, en cykel eller et par løbesko)

Jeg og Brian tog den anden dag rulleskøjterne på ryggen og drog afsted til Amager Strandpark. Efter en lang arbejdsdag var appetitten stor, og vi endte på Café Pheonix. Ingen pladser på den udendørs terrasse? Bestil take-away og find et solrigt spot på en græsplane.

Anbefaling: Café Phenix viste sig at være det perfekte valg! Utroligt store portioner til prisen og helt friskt. Vi bestilte en sandwich og en salat, og ud kom vi med hvad der mere lignede mad til 4 pers. Udover en stor sandwich og solid salat, så var der en stor, lun, friskbagt grovpita og en hel bakke med store pomfritter + urte- og chilimayo-dressinger. Vi endte med kun at spise salat + fritter og gemte sandwichen til en deler næste dag 🙂 Thumbs up herfra!
Er I mere på kaffe-vognen, så ligger der en favorit cafe lige ved siden af: Le Kaff. Her nupper vi tit en kaffe og lidt morgenmad inden gåture i Strandparken. Super hyggeligt lille sted, der også kan klare gode sandwiches, hjemmebagte boller etc.

Efter maden var det på med rulleskøjterne og så afsted. Blandingen af at være aktiv, den lune sommeraften, havet, stranden, og det at være sammen på en anden måde, med den du elsker, om det er kæreste eller veninde… GULD VÆRD! Vi var slet ikke til at få hjem igen. Et ægte #HAPPYMOMENT. Og så på en ganske almindelig tirsdag…

Del dit #HAPPYMOMENT på Instagram. Du kan følge mine på @ida_moldrup <3

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆN SOM EN POWERPUFF PIGE