FOKUSER PÅ ANDRE END DIG SELV

HJÆLP EN BLIND MED AT SE

Have you ever considered volunteering to make this world a little bit better, but you didn’t have the time (…) Well, now you can. Now, there’s an app for that!“, sagde Hans Jørgen Wiberg – manden, der har opfundet app’en ‘Be My Eyes’  under hans speak ved TEDxCopenhagen i 2013. Det er fire år siden, og alligevel er der stor chance for, at det er første gang du hører om den.

I tråd med indlægget ‘Fokuser på andre end dig selv‘, der handler om alle de mange gode grunde, jeg synes der er til, at udføre frivilligt arbejde, er den her app GENIAL. Især for dig, der føler dig draget til at gå ind i frivilligt arbejde, men af forskellige årsager ikke er kommet i gang. Nu er det nu! Det bliver ikke lettere.

Om du sidder i toget, står i køen i supermarkedet eller måske bare ligger på sofaen og daser. Så kan du hjælpe. Og i dette tilfælde, er det blinde menensker, du kan hjælpe.

skaermbillede-2017-07-13-kl-13-30-19

Hans Jørgen bruger et simpelt eksempel, på et problem, i en blinds hverdag; Den blinde skal bruge en dåse kokosmælk til madlavningen, men der er tre dåser i skabet. Hvordan skal han finde ud af, hvilken dåse, der er den rigtige? Han kan gå ind til naboen, ja, men det kan man jo ikke gøre hele tiden, hver dag. Med Be My Eyes etableres en video forbindelse mellem dig og den blinde og du kan hurtigt hjælpe ham eller hende, med hvad der nu er brug for. Så simpelt. Og så fint. 

Jeg har selv app’en, for jeg hørte faktisk om den for nok et år siden, til et innovations-foredrag. Synes det var vildt smart, så hentede app’en med det samme, men fik aldrig aktiveret den. I går faldt jeg tilfældigt over den igen, og nu skal jeg i gang! Det er simpelthen så smart. Og inde på app’en, bliver der endda ført regnskab med, hvor mange mennesker du har hjulpet. Smukt. Har du hentet app’en endnu?? 🙂

skaermbillede-2017-07-13-kl-14-06-03

Hør mere her om Be My Eyes her (tryk på videoen):

skaermbillede-2017-07-13-kl-13-59-54

 

Indlægget er ikke sponsoreret!

 

Ida 

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

Følg med på
facebook.com/thehappyliferevolution
instagram.com/ida_moldrup

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOKUSER PÅ ANDRE END DIG SELV