HENDE, DER IKKE ER MED TIL FESTEN

HVAD ER #HAPPYLIFETRIBE?

Der bliver snakket rigtig meget om dårlig selvtillid, selvværd, depressioner, spiseforstyrrelser, stress osv. hos kvinder – og i særdeleshed hos unge kvinder.  Statistikkerne bugner med helt unge, der overvejer både selvskade og selvmord, fordi de ikke føler sig gode nok.

På overfladen kan alting se rigtig fint ud. Men jeg tror – i større eller mindre grad – at de fleste af os piger og kvinder bakser med tanker, forvirring og frustration, over hele tiden at skulle tage stilling til, hvem vi er, hvor vi er, hvordan vi er og hvordan vi ser ud. Sådan har det nok altid været, men der er ingen tvivl om, at de sociale medier, har øget presset. Ingenting er helt godt nok, og derfor leder vi konstant efter løsninger, på vores problemer. Det kan være beauty treatments, en shoppetur, selvhjælps-bøger eller psykologhjælp – eller nogle gange måske bare det helt perfekte selfie med masser af likes.

Men ligesom jeg tidligere har udtrykt frustation over den meget ensidige snak om bikini-kroppen, så gør det samme sig gældende her. Vi snakker rigtig meget om problemerne, og vi søger løsningerne inde i os selv. Det er mig, der er noget i vejen med, så det er mig der skal fikses.

Gennem mit arbejde hos Kari Traa, Girltalk og senest Blossom Project, har jeg stiftet bekendtskab med rigtig meget viden omkring kvinder. Endvidere har jeg en stor interesse for netop det gode, glade, meningsfyldte liv, hvilket afføder en nysgerrighed inden for diverse bøger, podcasts og foredrag, med livet og lykken som omdrejningspunkt – særligt vores lykke. Ikke bare min lykke. Lige nu læser jeg ‘Presence‘ af Amy Cuddy og lytter til diverse podcasts som TEDTalks og Den Digitale Nomade. Jeg fylder mig selv til randen med viden og perspektiver, og jeg danner mig hele tiden et mere og mere klart billede af, hvad det er, der kan være med til at skabe så meget uro i vores liv – og hvad løsningerne kan være. Som jeg for nylig har skrevet i ‘OM #THEHAPPYLIFEREVOLUTION‘:

Livet skal leves, fyldt med energi og glæde, og kvaliteter som overskud og tro på sig selv. Men det er ikke ligetil, og alt for mange unge kvinder kæmper, og har det dårligt med sig selv. Der findes ikke èt svar, på alle vores problemer. Der findes tværtimod rigtig mange. Men de kan være svære at få øje på.

Jeg har taget opgaven til mig, og ser det som min fornemmeste opgave, via bloggen, at hjælpe både mig selv, dig og alle vores veninder, med at lifehacke vores liv; Se nye perspektiver og tænke nye tanker.

Drømmen er at skabe fundamentet for en beskeden revolution, blandt unge kvinder. Men jeg kan ikke skabe revolutionen alene! Jeg har brug for dig. Du skal med på rejsen. 

img_1563

HVAD ER #HAPPYLIFETRIBE? 

I sin tid valgte jeg navnet www.THEHAPPYLIFEREVOLUTION.com til bloggen. Jeg kan huske, at jeg selv syntes ordet ‘revolution’ måske var en smule stort at slå op – men ikke desto mindre, så giver det i dag så meget mening for mig, med det fokus, formål og arbejde, jeg lægger i bloggen.

Jeg tror nemlig på, at der skal skabes en beskeden revolution. Vi skal lære at fokusere mindre på ‘mig, mig, mig‘ og se efter løsninger, helt andre steder! Vi skal løse vores problemer, både ved at arbejde med os selv, men også fokusere på andre ting. Sætter vi hele tiden os selv i centrum, så er det vores små problemer, der får lov at fylde det hele. Sætter vi i stedet alle sejl ind, og fokuserer på ting, der er større end os selv – ting, der udvikler os og gør os stærkere – så fylder vores små ‘first-world-problems’ ikke særlig meget ved siden af.

Kort og godt, så er jeg overbevist om, at vi skal udfordre måden, vi løser vores problemer på. Åbne øjnene for den store, spændende verden vi lever i, i stedet for at pille os selv så meget i navlen.

Jeg har en masse tanker, forslag  og tips, baseret på egne personlige tanker og/eller den viden, jeg har indsamlet. Læser du med, og er du enig i de ord jeg skriver, så vil jeg bede dig tagge #HAPPYLIFETRIBE på de billeder, hvor du føler det hele går op i en højere enhed. De billeder, hvor du kan høre ordenes genklang. Billeder, der fokuserer på andet end materialistisk lykke og pral. Billeder, hvor du oprigtigt føler du har ro i kroppen og er glad. Eller måske billeder, hvor du inspirerer andre til, hvad der bringer mening til dit og hvad der kan bidrage til deres liv.

Med tiden kan vi i fællesskab skabe en lille revolution. Intet vil gøre mig stoltere, end at se et engagement på #HAPPYLIFETRIBE. Et community af piger, der ser ud over deres egen næsetip og tager action. Rejsen kan være lang for nogen, mod det meningsfulde og lykkelige liv, men der er plads til alle – og man skal jo starte et sted!

Jeg glæder mig til at se dine billeder og læse dine ord. Pludselig har vi en tribe af sunde, glade piger på #HAPPYLIFETRIBE<3 Og så skal vi holde en fest!

 

Ida
#HAPPYLIFETRIBE

 

Følg også med på

facebook.com/thehappyliferevolution
instagram.com/ida_moldrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HENDE, DER IKKE ER MED TIL FESTEN