UBEHAG OG LYKKE HÆNGER SAMMEN?

I DAG HAR JEG GRÆDT

Vil du lytte til indlægget? Så tryk her: 

 

I dag sad jeg på Manning Inspire’s Coach uddannelse og fandt mig selv i en utrolig sårbar situation. Sådan en situation, hvor tårerne bare ikke kan, eller skal, holdes tilbage. Heldigvis var jeg ikke alene. Alle de andre var der med mig. De var lige så sårbare og nøgne som mig.

Der skete det, at vi skulle lave en øvelse, hvor vi skulle fortælle hinanden om et sted i vores livshistorie, hvor der er sket noget, der har haft stor betydning for os. Noget, der har været svært og ikke er forløst endnu. Hvad vi hver især bragte på bane, vil jeg ikke uddybe her. Det er en privat sag. Men jeg kan fortælle så meget, at jeg blev mødt af en helt igennem utrolig oplevelse. For her sidder man, over for forholdsvis ukendte mennesker, og lige pludselig viser de dig deres aller mest sårbare side. En side, som de måske ikke engang har snakket med andre om før.

image1

Generelt set er der rigtig meget iscenesættelse i vores verden. Sociale Medier er et oplagt eksempel. (Næsten) alt er finpudset og stråler af ‘succes’. Et ord, hvis definition du selv må afgøre… Men uanset definitionen, handler det om, at man har et eller andet godt kørende. Men det har man jo langt fra altid.

Så at møde disse mennesker. Ikke deres polerede iscenesættelse, nej ikke engang blot deres normale tilstedeværelse. Men deres mest ømtålelige historier, der ligger helt derinde, hvor man ofte ikke engang kommer ind hos dem man er tættest på. Det er en virkelig smuk oplevelse. Det er mennesket i dets ærligste form. At lytte til og mærke den smerte, som andre mennesker har været igennem. Forestille sig, hvad det er, der gemmer sig inde bag deres øjne. Hvad de føler. Hvad de tænker. Se, at de er kommet videre. Det er bevægende på et niveau, jeg ikke havde set komme.

Vi blev meget hurtigt enige om, hvor vildt det er, hvad mennesker går og bærer rundt på af smerte og ubehag. Engang imellem endda så stor en smerte, at det er utroligt at vi overhovedet kan gemme den væk og skærme omverdenen for den. Men her, der blev det vist. Og det bragte os sammen.

En vigtig lektie her er vel, at du aldrig kan vide, hvad folk har været igennem. Vi gemmer alle på smukke historier, triste historier, lykkelige historier, ulykkelige historier osv. Don’t judge a book by it’s cover, som man populært siger. I dag, der fik jeg grunden til, hvorfor man siger sådan.

Ida
#THEREVDK

2 kommentarer

 • Kære Ida.
  Har kigget forbi din fine blog idag.
  Hvordan har du lavet & lagt lydfilerne med indlæsningen af dine indlæg op, sikken en fin ide:-) Og personlig og nærværende.
  Skøn aften til dig herfra mig Tina fra Tinas Tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Hej Tina.
   Det er faktisk meget simpelt. Optager det på min telefon og lægger det ind som et medie, ligesom billederne 🙂 Tak for komplimenten. Rigtig god aften til dig også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UBEHAG OG LYKKE HÆNGER SAMMEN?