DE BEDSTE MORGENRITUALER #3

[KARRIERE] ANBEFALING: MADE VIBRANT

Min nysgerrighed tager mig mange steder hen, og i dag er jeg landet i et univers, jeg slet ikke kan stå for. Et sted fyldt med farver, liv, kreativitet, kærlighed og meget velskrevne blog-indlæg, med tips til alt fra, hvordan du starter din egen kreative virksomhed til hvordan man kan redefinere sine svagheder. En rigtig god platform for nuværende og fremtidige girlbosses!

Jeg fandt dette åndehul, efter jeg havde hørt et afsnit af podcasten ‘Boss Girl Creative Podcast – A Podcast for Female Creative Entrepreneurs‘ (af Taylor Bradford), med titlen ‘Decluttering your digital world’ – i øvrigt en super god episode om, hvordan du kan få ryddet op i dit digitale liv. Jeg er selv lidt af en nød til f.eks. at få ryddet op i mapperne på min computer! Det skal også lige gøres… Nå, men episoden tog udgangspunkt i et blog-indlæg skrevet af Caroline Kelso, der har virksomheden Made Vibrant. Èt besøg på madevibrant.com, og jeg var solgt!


MADE VIBRANT

Jeg synes danske blogs kan blive meget ensformige, og derfor ynder jeg, at kigge lidt udover de danske grænser, efter inspiration. Desuden kan jeg godt lide profiler, som stikker ud, og som har en kant, der ikke nødvendigvis er magen til min. En anden filosofi, en anden livsstil, en anden interesse. I dette tilfælde er en kunstner omdrejningspunktet, altså Caroline Kelso, men udover at være dygtig til hendes håndværk, så er hun tydeligvis også en dygtig blogger og selvstændig, som jeg personligt bliver inspireret af! Hendes mission er, at leve et pulserende liv, ledt an af ens drømme.

INSPIRERENDE BLOGPOSTS

Kan du godt lide at læse om, hvordan du kan komme i gang med at udleve dine personlige drømme, eller måske hvordan du kan komme til at leve et mere farverigt liv, så er Made Vibrant bloggen et godt sted at starte. På bloggen finder du titler som:

27 Limiting Mindsets That Could Be Holding You Back Creatively & Financially

Create Your Own Mindset Revolution

Who Are You Giving Away Your Power To?

Why Dreaming Small Could Be The New Dreaming Big

Confidence And Learning To Trust Yourself

My TEDx Talk: Finding The Courage To Live Colorfully

Listen af gode indlæg er lang, så det er bare om at komme i gang 🙂 Du kan også følge Caroline Kelso på Instagram, @ckelso.

skaermbillede-2017-07-20-kl-10-46-33
fullsizerender-4

fullsizerender-7

Ida 
#HAPPYLIFETRIBE

Følg også med på

facebook.com/thehappyliferevolution

instagram.com/ida_moldrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE MORGENRITUALER #3