KARI TRAA SESSION

LYT DIG TIL KRIBLEN I KROPPEN

Tiden har de seneste uger været knap; polterabend og bryllup for en særlig veninde, runde fødselsdage, receptioner og hektiske arbejdsdage. Alt sammen helt fantastiske oplevelser for, og med, dem jeg elsker. Men travle tider behøver ikke være lig med at trykke på pause-knappen for andre ting. Hos mig, der står udvikling højt på prioritets-listen.

Her får du et af mine fif til, hvordan du kan forblive fokuseret og motiveret, mens verden uden for går sin hastige gang…

Skærmbillede 2016-09-08 kl. 21.21.53

 

LYT TIL PODCASTS!

Ærligt talt, så har det taget mig lang tid at fange det der med podcasts. Har aldrig rigtig benyttet mig af det. Men så fandt jeg ud af, at Mads og Monopolet kunne høres derinde, uafhængigt af tid og sted…. Fantastisk! Og efterfølgende er der så kommet nye og mere produktive podcasts ud af mine høretelefoner 🙂

Fordelen ved podcasts er, at de kan høres på cyklen, i toget, i bilen. Al den tid, du bruger på at transportere dig rundt, kan bruges på at blive klogere, blive motiveret og mere sulten på livet. Og lige netop dèt, er podcasts helt geniale til. Jeg bruger dem også når jeg går i bad, når jeg gør rent, når jeg laver mad. Alle mulige tidspunkter, hvor du måske ellers ville sætte musik, radio eller TV i gang.

GODE PODCASTS

Jeg har før nævnt #GIRLBOSS RADIO på bloggen – læs indlægget her. Denne podcast er fyldt med seje kvinder, der giver deres bud på, hvordan man når sine drømme og hvordan de er nået deres. En hyggeligt podcast med inspirerende damer, gode historier og sjove kommentarer. Ofte snakker de også om situationer eller tanker, som man kan kende fra sig selv. Det giver et meget jordnær oplevelse. Podcasten er fyldt med humor og en smule alvor. En hyggelig podcast, der er let at fordøje.

For nyligt har jeg desuden forelsket mig i (ja, tror faktisk det er de rigtige ord) podcasten INSIDE QUEST! Magen til motivation skal man lede længe efter. Intelligente personer, der med hjerte og formål har opnået den ypperste succes, inden for deres specifikke felter. Det kribler i kroppen når de fortæller om deres historier, deres produktivitet, deres udfordringer og deres resultater. De beviser, at du kan nå dine drømme. Hvor vilde de end må være.

Når jeg skal i gang med en ny podcast tror jeg, at jeg vil lytte til STRANGERS. En podcast produceret af en dansk kvinde, der bor i L.A. Der står i beskrivelsen: “Each episode is an empathy shot in your arm, featuring true stories about the people we meet, the connections we make, the heartbreaks we suffer, the kindness we encounter, and those frightful moments when we discover WE aren’t even who we thought we were.“. Jeg har  endnu til gode at høre denne podcast, men jeg så videoen om Lea Thau (Se den her) og tænkte med det samme, at denne podcast må være sund lyd i mine øre. Et nyt perspektiv på hverdagen, der kan udfordre det sædvanlige tankemønster og minde os om, at livet kan være mange ting.

Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du har gode tips til nye podcasts 😀

God fornøjelse!

 

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARI TRAA SESSION