AMBASSADØR FOR BLOSSOM PROJECT

DE BEDSTE MORGENRITUALER #3

Smoothies. Jeg er helt vild med dem. Sådan nogle rigtig heftige sundheds-bomber, fyldt med ALT godt fra køkkenet.  Jeg drikker dem typisk om morgenen, enten herhjemme eller på farten, og ind i mellem bruger jeg dem i ‘smoothiebowls’; en skål med smoothie (i stedet for f.eks. skyr eller yoghurt) og så med lidt god frugt, nødder og/eller müsli på toppen. MUMS.

Entusiasmen er kun vokset, efter Brian investerede i en blender, der giver mig følelsen af at være mindst ligeså prof, som den nærmeste smoothie pusher. En billig blender kan sagtens gøre arbejdet godt. Men har du overskud på kontoen, så er sådan en solid blender din nye bedste ven 🙂 Vi har en af mærket Ninja, inkl. en masse tilbehør i form af f.eks. en kop, som du blender i, vender om, og skruer et to-go låg på. Det er en super hurtig og effektiv måde, at få skovlet en masse gode sager indenbords!

ig41

https://euro.zaggora.com

Eftersom jeg er go-with-flow typen, bruger jeg ikke tid på smoothie-opskrifter. Jeg tænker bare på, hvad der vil smage godt sammen. Her er nogle to af mine klassiskere:

  1. Mandelmælk, skyr, spinat, æble, avocado, godt med lime/citron saft, hørfrøolie, mandler, isterninger
  2. Frosne bær, vaniljeskyr, lidt citronsaft, chiafrø, mandler, vaniljepulver, banan

    Det er vitterligt bare om, at tænke i gode ingredienser, og prøve sig frem, ind til man får sine rutiner. Udover ovenstående ingredienser bruger vi ofte også alm. mælk, andre nødder, peanutbutter (uden sukker), olivenolie, mango, appelsin, havregryn, rød peber, chili, ingefær, stevia, kokosolie. Et godt tip kan være, at tænke i farver, der vil blende godt sammen, for sådan en grøn/brun fætter, er måske ikke lige det mest tiltrækkende fra morgenstunden.

Der er også stor forskel på, om man kan lide det helt tykt, så den nærmest kan spises med ske, eller om den skal være helt flydende og hurtig at drikke. Igen, man må prøve sig frem.

william-felker-38344

Vi putter gerne en eller anden form for superfood-pulver i blandingen, så man kan få en masse af de der rigtig gode ting, som f.eks. hvedegræs, spirulina, chlorella, acai, grønne proteiner etc. Lige nu er det varianterne ‘Super Greens’, ‘Super Reds’ og ‘Super Oranges’ fra Zaggora, der står på hylden, og tidligere har det været bl.a. ReneeVoltaires Green MixAmazing Space D-Age Beauty Spices og Novo Vitas GreenProtein + med hindbær. Magasin har også fået en super fin sektion (i hvert fald i KBH) med en masse gode sundhedsprodukter og derudover er helsekostforretninger altid et sikkert valg. Der findes generelt et hav af blandinger derude! De kan godt være en smule pricy, men i min optik, så er et sundt helbred en af de ting, som bare er en prioritet. Hellere købe for 400kr. super-pulver, der gør dig glad og giver overskud indefra, end et forkert impulskøb i H&M.

Vær blot opmærksom på, at disse blandinger ofter smager meget ‘sundt’. Så alt efter din tolerance over for det, skal du nok skrue på mængden af disse 😉

Jeg garanterer dig, at du bliver FLYVENDE med sådan en basse, lige fra morgenstunden!

Hashtag dine smoothies med #HAPPYLIFETRIBE, hvis du er blevet inspireret af indlægget her 😀

Indlægget er ikke sponsoreret. 

Ida 
#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

Følg også med på

facebook.com/THEHAPPYLIFEREVOLUTION

instagram.com/ida_moldrup 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AMBASSADØR FOR BLOSSOM PROJECT