HVAD ER #HAPPYLIFETRIBE?

OMSORG, VÆRDIGHED OG HÅB

Som du måske fik med dig i det tidligere blogindlæg ‘Ambassadør for Blossom Project‘, så er det min overbevisning, at vi alle sammen kan gøre noget godt – bidrage med vores hjælp, til nogen der har brug for – uden vi får noget igen, i form af ting eller penge. Hvad man får igen, er tilgengæld meget mere værd – det er nemlig mening, glæde og indhold til livet. Indhold, der giver noget dybere, end hvad du kan få ud af mange timers scrolling på telefonen.

Vi har alle travlt, og jeg siger ikke, at man pludselig skal redde hele verden. En lille hjælp kan gøre det. Måske endda bare fra din sofa, en tirsdag aften som nu. Det vil klæde enhver #HAPPYLIFETRIBE‘r 🙂

We can’t always change the world, but Blossom believes in making a difference through compassion and respect. We also believe that everyone deserves a good life and that small action can make a big difference.
www.blossom-project.org

armbaand-blossom

Armbånd (fra højre) fra @tinahjelm, @golderdk og @stilladk. Læs mere om, hvordan du får fingrene i sådan et, nedenfor!

DAGENS GODE GERNING

Kvinder på gaden er absolut ikke et emne man hører om tit. Og faktisk, så ser man heller ikke så meget til dem på gaden. De gemmer sig. For som kvindlig hjemløs, er man udsat og på udebane. Det er a man’s world.  Vil du hjælpe de udsatte kvinder, der hver dag kæmper en kamp for at overvinde den hormonelle cyklus, den økonomiske trængsel og livet i sin helhed? Så er der her en række hurtige hands-on initiativer du kan tage del i!  Help women blossom! <3

Blossom believes in preserving the dignity of homeless women, to see homeless women not as a pathology or social condition, but as human beings.
www.blossom-project.org

Du kan støtte Blossom gennem:
– Økonomisk støtte (mobilepay eller bankoverførsel) – valgfrit beløb – læs mere her
– Blive frivillig og hjælpe med at pakke tasker med hand sanitizer, bind, tamponer etc.
– Skriv et personligt kort til kvinderne, som kan komme i taskerne
– Vært for din egen pengeindsamling eller produktindsamling – vi har brug for produkter til taskerne

Donerer du for over 300 kroner, fremsender Blossom Project dig et smukt special-designet armbånd fra:
GOLDER.DK, TINAHJELM.DK eller STILLA.DK.
Se mine tre armbånd på billedet ovenfor. Ved at bære armbåndet viser du, at du støtter Blossom’s sag. Det symboliserer værdierne omsorg, værdighed og håb for hjemløse og handlende kvinder.

All homeless women and victims of sex trafficking should have the opportunity to heal, learn, grow. At Blossom we strive to support these women in building the foundation for a brighter future, blossoming into who they are truly meant to be.
@womenblossomproject

Indlægget er ikke sponsoreret. 

Ida
#HAPPYLIFETRIBE

Følg også med på

facebook.com/thehappyliferevolution
instagram.com/ida_moldrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER #HAPPYLIFETRIBE?