MAY ALL BEINGS BE AT EASE

REJSETIPS – GIRLBOSS EDITION

Jeg er draget afsted til Bukarest med Kari Traa, for at overvære indspilningen af brandets første store reklamefilm. Det er det helt store set-up og der skal ikke herske nogen tvivl om, at den kommende arbejdsuge bliver meget anderledes end hvad jeg ellers har prøvet. Ganske vist er jeg vant til at rejse og arbejder ofte på spændende projekter – men  ikke til ‘eksotiske’ steder som Bukarest og med en produktion, der er så stor.

 

rejsetips

 

PÅ REJSEN

Jeg elsker at flyve. Det er hyggeligt når man er sammen med nogen, men jeg er faktisk også stor tilhænger af, at bruge tiden i flyet på at koble helt fra og bruge tiden på lige præcis det, jeg har lyst til. Om det er arbejde, personlig udvikling eller måske et livsstils-magasin, så er flyet et sted, hvor jeg uden forstyrrelser kan lade op. Og faktisk er det altid stedet, hvor jeg får mine allerbedste idèer! Her kommer mine bedste businessWOman rejsetips:D

  • Husk at lade computeren op. Måske du får lyst til at sidde et par timer og få styr på noget arbejde, skrive nogle tanker ned eller måske uploade billeder fra din tur. SÅ ærgerligt, hvis ikke der er mere strøm på
  • Jeg har altid en bog med på tur. Gerne en, der lærer mig noget. For tiden arbejder jeg helt vildt på min personlige udvikling, og læser bøger som ‘Glædens Bog’, ‘A Fearless Heart’ og ‘The Power of Habits’. Jeg læser og streger i èt væk, og står af flyveren fyldt med positive tanker og nye idèer
  • Vand, vand, vand.. Ærgerligt at starte sin tur med ondt i hovedet. Så når vognen kommer forbi, så bed om vand eller danskvand frem for fx juice og cola. Min yndlings er vand med brus og en skive citron
  • Læbepomade, håndcreme, neglefil og en face mist; det er mine velvære venner på rejsen. Nogle gange også en mini hårlak. Min hud bliver utrolig tør i fly, så jeg har brug for lige at pifte op en gang imellem. Mine favoritter er: Rudolph Care Facial Mist, Tromborg Aroma Therapy Hand Care og Rudolph Care Lip Balm.
  • Opladt telefon. Optimalt med yndlings musik!
  • Kalender! Det er tit når man ikke rigtig har noget at lave, at man kommer i tanke diverse ting der skal i kalenderen. Desuden bruger jeg kalenderen til at lave lidt ‘Time Management’ så jeg er forberedt til dagene der kommer
  • Make-up taske. Sådan en flyvetur kan godt sætte sig lidt i ansigtet, og der er det rart at have lidt med til at lave et quick-fix, så man føler sig godt tilpas, når man møder ind til møde/arbejde
  • På forhånd downloadet podcast. Det er ikke mange fly, der har velfungerende wifi – jeg har i hvert fald til gode at opleve det! Derfor kan det være en god ide, at hente sin yndligs podcast på forhånd
  • En sund snack – man ved aldrig hvordan dagen former sig. Jeg er glad for et stykke frugt, nødder og eventuelt en yoghurt.

 

Ida
#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

Følg også med på

facebook.com/thehappyliferevolution

instagram.com/ida_moldrup

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAY ALL BEINGS BE AT EASE