TRÆN FOR ET GODT FORMÅL - KUN 108KR

Så er pausen ovre!

Hej kære blog. Hej kære dig, der læser med. Sidste indlæg blev lagt op i august 2017, og nu er vi i februar 2018. Er det slut med at blogge?

Nej.

Vi har fået en baby. Valentin, hedder han. En glad og sund dreng. Godt i stand. En rigtig kærlighedsklump. Ham er jeg lige nu sammen med hver dag, imens jeg er på barsel fra mit arbejde hos Kari Traa. Jeg tænkte i udgangspunktet, at jeg da ville have masser af tid til alt muligt, når jeg skulle på barsel. Det har man så ikke lige… Eller jo, man kan selvfølgelig altid nå nogle ting. Men jeg har simpelthen ikke haft motivationen til at sidde og bruge en masse timer på at skrive, mens mine øjne knap nok kunne holde sig vågne.

valentin

Valentin sammen med @mischellecristinedenice og @nataschavlandersen

OVERSKUDDET ET VENDT TILBAGE
Men nu sover Valentin bedre om natten. Om dagen hygger jeg en masse med ham. Husker mig selv på, at dette nok er den eneste gang i hans liv, jeg får lov at bruge SÅ meget tid sammen med ham. Men motivationen og overskuddet til at fokusere på andre ting, er kommet tilbage. Mine fingre kribler, for jeg har lyst til at skrive. Jeg er startet på en coach uddannelse. Får læst bøger. Lyttet til podcasts. Lavet frivilligt arbejde. Lige så stille bevæger jeg mig derhen, hvor jeg skal være. Dér, hvor jeg på én gang er en kærlig og nærværende mor, som samtidig prioriterer sig selv og udlever sine drømme. Sådan vil Valentin få den gladeste mor.

Bloggen her er noget jeg elsker. Men ikke noget der skal styre mit liv. Derfor er der indimellem pauser. Fordi jeg har travlt med livet <3

Inden længe annoncerer jeg et nyt blog-navn. Jeg udvikler mig, og ligesåvel gør bloggen. Derfor det nye navn. Indholdet bliver dog det samme. Konverterer ikke til mommy-blog 🙂 Er det det du er på jagt efter, så er der mange andre, der er gode til det.

Er glad for at være tilbage!

 

Ida

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆN FOR ET GODT FORMÅL - KUN 108KR