#HAPPYMOMENT Skater Girl edition

TAG PÅ MARBELLA FITNESS CAMP

Natten til søndag landede jeg og Brian efter en fantastisk uge på Marbella Fitness Camp. Ingen af os har før været på træningsferie. Det skulle vise sig at blive en skøn uge og vi er begge kommet hjem som fans af denne form for ferie! Overvejer du selv en træningsferie? Læs om vores oplevelse her.

Skærmbillede 2016-06-07 kl. 21.27.08

Boksetræning med Stephanie Mathiasen, tidligere dansk mester

LEJRSKOLEN FOR DE VOKSNE
Campen foregår på ‘Finca Naundrup’ og husede denne gang i alt 50 deltagere, fordelt i forskellige værelser og bygninger. Par bor på 2-mands værelser, mens alle andre er fordelt på 4- og 6-mands-værelser. Det kan være en smule grænseoverskridende for nogle, men fælles for dem jeg snakkede med (fra de store værelser) var, at det egentlig var ok. Man kommer hinanden ved.

Maden indtages i det fælles spiserum, og er lavet af Jane, der har skrevet bogen MammaMango. Der serveres udelukkende sund mad og gode næringsstoffer. I poolbaren er der drikkevarer og barer fra Nutramino, snacks, protein-shakes, is og sodavand. Er der ikke nogen til at hjælpe i baren går du selv ind og tager hvad du skal bruge, og sætter en streg på oversigten. Alt afregnes sidste dag.

Vand, frugt, te, kaffe og de tre hovedmåltider er inkluderet alle dage.

Når man er 50 personer samlet i en hel uge, får man snakket med en masse. Det er en social oplevelse. Jeg følte dog ikke, at vi var tvunget til at være sociale. Man vælger selv, hvor stor en del man vil være i det, og har man lyst til at lave noget på egen hånd, så er der ingen der kigger skævt til det. Det samme gælder i forhold til træningsplanen: Fedt hvis du er med på det hele – fair hvis du er træt og har brug for en pause. Og har du virkelig bare brug for noget vino den dag, der er fest – så var der ikke, på vores camp, nogen der synes der var noget underligt i det. Tværtimod. Det er en træningstur, ja. Men der er også en træningsferie. Vi havde i hvert fald en god (vild) pool fest og derudover en hyggelig grill-aften med underholdning 😀

De fleste jeg snakkede med havde samme oplevelse som os: Det føltes lidt som en lejrskole – for voksne. På en god måde. For det er en oplevelse, hvor du møder nye mennesker, skaber bånd og kommer hinanden ved på en nærværende måde. I princippet behøver du ikke forlade Finca Naundrup, når du er ankommet, og 7 dage frem. Mad-mutter sørger for kosten, instruktørerne sørger for træningen og poolen, den står altid klar.  Der er alt hvad du har brug for. Du skal bare ikke regne med, at der kommer nogen og rengør dit værelse hver dag. Og heller ingen roomservice. Kun nogle værelse har air-condition. Det er altså ikke et fem-stjernet hotel. Men det har så mange andre skønne ting at byde på.

Skærmbillede 2016-06-07 kl. 21.40.00

3 daglige dansetimer blev instrueret af Vild Med Dans’erne Michael Olesen, Morten Kjeldgaard og Patricia Tjørnelund

DET KAN DU FORVENTE

 • Daglig og varieret træning (mellem 2-5 timer). 1 hviledag.
 • Sund og varieret kost. Ingen dessert (Thank god for is i pool-baren).
 • Lettere slidte værelser. Men du er alligevel kun på dem når du skal i bad og når du skal sove
 • Lækkert pool-område
 • Nye bekendtskaber og måske endda nye venner
 • Øm krop
 • Hovedpine efter den ene aften, hvor det hele stikker af… Skål!
 • Smukt nærområde. Men tjek lige efter, om dine ben er for ømme til at komme op af bjerget igen, når du skal tilbage 😀
 • Nærværende værter og instruktører
 • Blå himmel og noget der ligner sol-garanti alle dage
 • Den dygtigste massør. Tak for at redde min ryg @Nickydobrev

HVEM STÅR BAG
Stedet drives af de to brødre Frank og Peter Naundrup og deres familier. Man kan mærke  familie-relationen i stedet og det giver en oplevelse af tryghed, da man hurtigt får et indblik i, hvilke mennesker der står bag. Med den jyske muld under neglene driver de stedet med en solid tilstedeværelse og der er intet stift og formelt over, hvordan tingene håndteres dernede. Det er rimelig afslappet. Lena Naundrup styrer koordineringen og det praktiske, så der er absolut styr det hele.

Tak til Familien Naundrup, alle Dance og Crossfit instruktører, massøren Nicky og alle deltagere for en dejlig uge!

Jeg vender stærkt tilbage med flere oplevelser og fotos fra vores tur til hhv. Marbella Fitness Camp, Marbella by og Malaga den kommende tid. Følg med på Facebook (Thehappyliferevolution) og Instagram (@ida_moldrup) <3

Skærmbillede 2016-06-07 kl. 21.26.12

Crossfit Beach Workout med instruktører fra WOD HOUSE GYM

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#HAPPYMOMENT Skater Girl edition