TOXIC PERFECTION

TRÆN SOM EN POWERPUFF PIGE

Blomst er den kloge leder, Bobbel er den følelsesladede dagdrømmer og Bellis er den ligefremme og spontane drengepige. Hvad end du bedst kan relatere til Blomst, Bobbel eller Bellis, så er der èn ting Powerpuff pigerne har tilfælles: De er superheltepiger! Og så er de lavet af sukker, krydderier, søde sager og ‘kemikalie X’…

BLIV EN SUPERHELT

Det er så ikke her, jeg opfordrer til, at du fylder dig med søde sager og kemikalier for at blive en superhelt(inde). Din superhelte-styrke ligger allerede i dig. Den skal blot aktiveres.

Skærmbillede 2016-05-24 kl. 22.01.13

Jeg elsker at træne og gør det en del – men jeg er ikke så god til at presse mig selv til max. Derfor har jeg ind i mellem brug for mentalt at booste mig selv.

Selvom du måske er god til at presse dig selv, så kan der alligevel snige sig en dag eller to ind,  hvor der er brug for at skrue lidt på knapperne og finde ekstra energi frem.

Det kan gøres på mange måder…

POWERPUFF STRATEGIEN

Den anden dag var jeg og Brian oppe og træne og nogle nye øvelser udfordrede mig. Han kom, af en eller anden årsag, med kommentaren “Kom så Powerpuff pige”. Der skete noget magisk. Med et fik jeg ekstra krafter! Jeg så for mig, at jeg var en Powerpuff pige, og det gav mig rent faktisk bedre styrke og mere energi. Og også et godt grin 😀

I bund og grund kunne det være alt muligt andet.. Men bare det, at fokusere sine tanker på, at man er sej, uanset hvilket format det så må være i… Dét virker! Er det ikke lige superheltepigerne, der gør det for dig, så tænkt på en anden, du ser op til, èn der kan noget fysisk, som du gerne vil kunne, eller èn som ser ud på en måde, som du drømmer om… Tænkt på noget, der for dig står for POWER. Træk vejret dybt, hold dit mentale fokus og 3-2-1… Go!

Som du måske kan fornemme, så er det vigtigt for mig, at det er lysten der driver værket og at det er sjovt at træne. Så er det Powerpuff-strategien der fungerer, så synes jeg absolut den er værd at tage med. Prøv den næste gang du er afsted. Sig til dig selv, at du er en Powerpuff pige, og se hvad der sker. Worst case får du et smil på læben 🙂

#THEHAPPYLIFEREVOLUTION

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOXIC PERFECTION