DEN MODERNE SKRIFTESTOL

KVINDERNE INDTAGER BØRSEN

Vil du lytte til indlægget, nøjagtig som en god podcast, så klik her:

 

For et års tid siden begyndte jeg at sætte mig ind, hvad det vil sige at investere. Jeg ‘studerer’ det on and off i perioder, hvor jeg føler jeg har tid og overskud til det. Det tager tid at sætte sig ind i – men sådan er det jo med alting man skal lære fra bunden. Jeg er stadig ikke i mål endnu, men det varer ikke længe, førend jeg er klar til at gøre mine første investeringer. Og det i sig selv, er et langt stykke fra hvor jeg startede. Der vidste jeg dårligt nok, hvad en obligation egentlig var for noget…

Samtidig valgte min tidligere chef Louise Fredbo-Nielsen at skrive en bog (i øvrigt mens hun var på barsel… Boss lady!) om, hvordan man kan lære at investere på 8 uger. ‘Sæt Kursen’ hedder den, og jeg kan virkelig anbefale den! Den kan købes her.

saet-kursen

Nu sker der så det, at Louise og Tine Roed, Direktør for Dansk Industri, sammen skal åbne Københavns fondsbørs, Nasdaq Stock Exchanges, d. 8. marts 2018. Det sker i anledning af #InternationalWomenDay og arrangementet hedder ‘Ring the Bell for Gender Equality. Arrangementet er stablet på benene af Global Compact og Nasdaq Copenhagen.

Nasdaq Copenhagens billede.

Altså to kvinder, der åbner børsen… Det er hamrende sejt. Jeg er mega stolt af Louise og selvfølgelig skal jeg med til arrangementet. Det bliver godt nok med baby under armen. Men som jeg skrev til Louise; “Der er da også noget virkelig fedt over at stå der, på den dag, og symbolere alle mødrene! Hvem siger man ikke kan investere med en baby på armen?? 😀

Du kan læse mere om arrangementet på Nasdaq’s facebookside.

Synes du det vil være interessant med flere blog-indlæg omkring kvinder og økonomi? Jeg er jo ingen ekspert, men måske det fanger din interesse, og du har lyst til inspiration inden for det område? I så fald, så kommenter gerne herunder.

Ida
#THEREVDK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN MODERNE SKRIFTESTOL